Vreau să particip

Visezi deja la ce va urma după Bac, dar încă nu te-ai hotărât încotro s-o apuci?

Sau ești mai degrabă genul care și-a făcut deja un plan și ai o idee în legătură cu domeniul pe care ți-ar plăcea să-l explorezi, dar nu ești sigur dacă decizia pe care ai luat-o este cea mai bună pentru tine? Sau știi exact unde vrei să ajungi, dar simți nevoia să-ți extinzi rețeaua de cunoștințe? Ești fix unde trebuie. Keep it 100 și hai să-ncepem aventura vieții tale!

Ce trebuie să știi înainte să te înscrii:

  • Whatifany este o experiență personalizată, la finalul căruia vei câștiga mai multă claritate în privința viitoarei tale cariere, mai multă încredere în forțele proprii, prieteni și contacte în domeniul care te interesează. Pentru a profita de toate beneficiile incluse în acest program, îți recomandăm să fii super sincer cu noi atunci când vei completa formularul de înscriere. E important să te cunoaștem pentru a-ți oferi cele mai bun recomandări.
  • Whatifany nu este o olimpiadă. Pentru fiecare modul vom forma grupe de câte 10 participanți. Practic, vei avea 9 colegi, pe care te încurajăm să nu-i consideri concurenți. Fiecare dintre voi va avea parte de o experiență unică. În această formulă de 10 îi veți cunoaște pe mentori, veți experimenta diferite aspecte ale profesiilor vizate, vă veți exersa skillurile de comunicare și veți share-ui impresii în pauza de masă. O să-i placi pe toți, îți promitem! Am luat asta în considerare atunci când v-am selectat pentru participarea la program.
  • Cei 5 mentori pe care îi vei cunoaște pe parcursul programului au fost, la un moment dat, în punctul în care te afli tu. Cu toții au acceptat să devină parte din comunitatea Whatifany din același motiv: își doresc cu adevărat să-ți ofere detalii din culisele domeniului în care activează. Întreabă-i orice! Fii deschis propunerilor venite din partea lor și nu te descuraja dacă ajungi la concluzia că profesia la care visai părea mai cool în filme decât este în realitate.
  • În cadrul acestui program, vei avea ocazia să experimentezi pe pielea ta munca în domeniul care te-a cucerit. Nu trebuie doar să-ți imaginezi ,,cum ar fi dacă’’, ci poți petrece două săptămâni în centrul acțiunii, participând activ la implementarea unui proiect, la repetiții pentru spectacole și ședințele de creație sau la întocmirea dosarelor. La finalul celor două săptămâni de internship, vei primi toate documentele care să ateste participarea ta la program, documente care îți vor fi de ajutor și în realizarea dosarelor de admitere la universitățile de top.
  • Nu-ți pune limite imaginare! Nu e niciodată prea devreme pentru a stabili contacte cu profesioniștii din domeniile care te interesează. Networking-ul este la fel de important ca programele de studiu suplimentar și la fel de util ca participarea la workshop-uri. Relația ta cu profesioniștii alături de care e posibil să lucrezi în câțiva ani va începe acum! Întâlnește-i, adresează-le întrebări, conectați-vă pe rețelele dedicate și urmărește-i în social media! Nu știi niciodată când și unde vi se vor întâlni drumurile din nou.
  • Whatifany este genul de experiență la finalul căreia vei avea o imagine mai clară asupra viitoarei tale cariere. Noi îți punem la dispoziție resursele, tu faci următorul pas. Niciunul dintre oamenii implicați în acest program nu va putea decide pentru tine și nimeni nu te va obliga să faci ceva ce nu ți se potrivește. Suntem o comunitate, iar într-o comunitate, oamenii se susțin și se încurajează reciproc.
  • Dacă ai ajuns până aici, e timpul să ni te alături.


FORMULAR DE ÎNSCRIERE