Sunt părinte

Sunt părinte

Un program inovator de mentorat și consiliere în carieră dedicat adolescenților, Whatifany oferă participanților acces în culisele celor mai râvnite domenii. Arătându-le multiple perspective asupra posibilităților de integrare în sfera profesională în timpul și după finalizarea studiilor, oferindu-le informațiile necesare cu privire la programele de studii de pe întreg mapamondul, dar și invitându-i să experimenteze pe pielea lor munca în domeniul în care visează să lucreze, Whatifany antrenează skillurile și pasiunile adolescenților de astăzi, construind profesioniștii de mâine. Totul în cadrul unei comunități pe care se vor putea baza de-a lungul parcursului lor către succesul profesional.

Cum va arăta experiența Whatifany pentru copilul tău:

Înscriere & Admitere
Încă din faza de admitere, specialiștii noștri vor analiza valorile, competențele și preferințele copilului tău, pentru a-i personaliza cât mai mult experiența în cadrul programului. Pentru a se înscrie, îl vom invita să răspundă unui mini-interviu online. Fiecare răspuns ne va oferi indicii despre personalitatea lui și ne va ajuta să-l repartizăm în grupa în care se va potrivi cel mai bine. Alături de ceilalți 9 colegi, participanți în cadrul aceluiași program, își va perfecționa skillurile de comunicare, va învăța să lucreze în echipă și va descoperi că diferențele dintre noi merită celebrate.
1
Meet the Mentors
Fiecare grupă de participanți selectați va avea parte de 5 întâlniri cu 5 profesioniști din domeniile vizate. Mentorii le vor prezenta perspective unice asupra domeniilor în care activează, oferind detalii din culise și răspunzând tuturor curiozităților venite din partea tinerilor. Cu fiecare întâlnire, participanții vor dezvolta o imagine tot mai clară asupra posibilităților de dezvoltare profesională în domeniul ales, descoperind noi oportunități de carieră, adaptate pieței internaționale. Rolul discuțiilor cu mentorii nu este doar acela de a câștiga noțiuni proaspete și de a înțelege cum funcționează domeniul vizat, ci și acela de a construi conexiuni valoroase între participanți.
2
Consiliere 1:1
Pe tot parcursul programului, participanții Whatifany vor avea parte de sesiuni particulare de dezvoltare personală. Un consilier specializat în orientarea și dezvoltarea profesională a tinerilor îi va oferi copilului tău resursele necesare pentru a-și îmbunătăți aptitudinile și pentru a-și depăși fricile.
3
Programul de internship
Experiența de voluntariat sau internship nu reprezintă doar o condiție esențială în procesul de admitere la universitățile de top, ci și o bună ocazie de a experimenta munca în domeniul care îl interesează. Timp de 2 săptămâni, îi vom oferi șansa de a lucra alături de echipa unei companii sau a unui ONG, pentru a-și lărgi perspectivele cu privire la domeniul pe care urmează să-l îmbrățișeze.
4
Comunitate
Whatifany va rămâne în permanență o platformă dedicată tuturor celor care s-au bucurat de beneficiile programului. În măsura în care își vor dori asta, viitorii specialiști vor rămâne în legătură pe viitor, creându-și astfel primele conexiuni reale în domeniile în care vor activa.
5

Fă chiar tu primul pas către cariera copilului tău.