TERMENI ȘI CONDIȚII

TERMENI ȘI CONDIȚII

Acest document se referă la condițiile în care poate fi utilizat website-ul www.whatifany.ro, oferit de asociatia non-guvernamentala A-Maze Me, cu sediul social în Jud. Vrancea, Mun. Focșani, Str. Magazia Gării, Nr. 13, Bl. N2, Sc. 1, Ap. 1, CIF 32353434, înființată în anul 2013 și având ca scop susținerea și promovarea educației formale, nonformale și informale și se adresează preponderent tinerilor, e-mail: hello{@}whatifany.ro

Vă rugăm citiți cu atenție acești termeni și condiții contractuale (Termeni & Condiții) înainte de a utiliza pagina de internet www.whatifany.ro:

Acceptarea Termenilor & Condițiilor:

Utilizând acest site sunteți de acord în totalitate cu acești Termeni & Condiții, fără nicio altă restricție. Dacă nu sunteți de acord cu unul din punctele descrise, nu puteți utiliza acest site în niciun fel.

Serviciile Whatifany, oferite de asociatia A-Maze Me, vă pune la dispoziție un site de prezentare a unor servicii de mentorat dedicate adolescentilor din Romania, care pot fi accesate completand formularul de inscriere de pe site-ul www.whatifany.ro. In urma completarii acestui formular, aplicatia dumneavoastra va trece printr-un proces de selectie.
Daca in urma procesului mai sus mentionat veti fi selectat ca participant in cadrul programului de mentorat ales de catre dumneavoastra, veti primi un mail de instiintare, urmat de un link de plata precum si contractul intre asociatia A-Maze Me si participant, cu acordul parintelui/tutorelui legal al participantului, urmat de factura fiscala aferenta platii pe care ati efectuat-o.

A-Maze Me ONG – Whatifany nu garantează că informația de pe site nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul să corectăm erorile (corectabile) de îndată ce ne sunt aduse la cunoștință.

Anulări/Modificări

În cazul în care doriți anularea sau modificarea unei comenzi plasate prin intermediul site-ului, a formularului de inscriere, este responsabilitatea dvs. de a informa în scris sau telefonic A-Maze Me ONG, Whatifany despre intențiile dvs.

Utilizarea Site-ului

A-Maze Me ONG, Whatifany nu este responsabilă pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul și nici pentru eșecurile generate de carența acestor aptitudini.

Obligațiile utilizatorului

Sunteți de acord să respectați următoarele obligații incluzând (fără a se limita):

  • intentia de a participa la programul/programele de mentorat ales/alese implica acordul unui parinte/tutorelui legal
  • participarea la programele de mentorat se va face in baza unui contract incheiat intre participant si asociatia A-Maze Me, cu acordul parintelui/tutorelui legal.
  • garantarea veridicității datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
  • neutilizarea site-ului în scopuri speculative, a generării de comenzi false sau frauduloase
  • interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
  • obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afișa, licenția sau reproduce conținutul site-ului cu excepția utilizării în scop personal și necomercial a unei singure copii a informației conținută în site.

Interzicerea accesului pe site

A-Maze Me ONG, Whatifany își rezervă dreptul de a vă interzice oricând accesul pe site fără o notificare prealabilă.

Responsabilitatea A-Maze Me ONG, Whatifany

A-Maze Me ONG, Whatifany nu este responsabilă pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasă a site-ului sau de intentiile utilizatorului fara acordul unui parinte/tutore legal.
A-Maze Me ONG, Whatifany se obliga a pune la dispozitia participantului contractul incheiat intre asociatie si participant (obligatoriu cu acordul parintelui/tutorelui legal) precum si link-ul de plata aferent serviciului/serviciilor contractat/contractate, precum si factura fiscala aferenta platii efectuate.

Legături către alte site-uri

Acest site poate conține legături către alte pagini web externe și operate de alte părți implicate. A-Maze Me ONG, Whatifany nu are niciun control sau asociere cu aceste pagini web și nu își asumă nicio responsabilitate în legătură cu acuratețea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale părțior implicate. Orice opinii referitoare la conținutul acestor pagini web externe vor trebui verificate cu site-urile respective.

Forța Majoră

A-Maze Me ONG, Whatifany nu este responsabilă în cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forța majoră, care pot afecta preluarea comenzilor sau efectuarea unor evenimente comunciate. Evenimentele majore includ, dar fără a se limita, intervenții guvernamentale, războaie, incendii, inundații, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau acțiuni industriale, pandemii, embargou internațional, interdicții ale organelor de administratie publică etc.

Modificări asupra site-ului

A-Maze Me ONG, Whatifany poate modifica design-ul sau conținutul site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor, baza de date, precum și alte caracteristici ale site-ului, oricând consideră necesar, fără niciun fel de informare prealabilă sau ulterioară către utilizatori.

Copyright și marca înregistrată


Copyright-ul, drepturile de proprietate și conținutul site-ului aparțin A-Maze Me ONG, Whatifany. Materialul conținut pe site este proprietatea A-Maze Me ONG, Whatifany sau a afiliaților săi.

Confidențialitate

Termenii politicii de confidențialitate A-Maze Me ONG, Whatifany sunt prevăzuți în Politica de confidențialitate a A-Maze Me ONG, Whatifany

Modificari ale Termenilor și Condițiilor

A-Maze Me ONG, Whatifany își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza oricând Termenii și Condițiile referitoare la utilizarea acestui site, fără notificare prealabilă către utilizatori. Versiunea actuală a Termenilor și Condițiilor va fi afișată pe site din data în care modificările intră în vigoare. Continuarea utilizării acestui site dupa publicarea acestor modificări va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificări.

Legea guvernantă

Acești Termeni și Condiții reprezintă contractul între utilizator și A-Maze Me ONG, Whatifanyi este guvernat de legislația din Romania.