Whatifa-who?

Welcome to our crib!

Aici îți vom povesti despre noi,

oamenii care au pus la cale lansarea ta pe orbită. Alexandra și Laura sunt specialiști în comunicare și lucrează pentru cele mai mari festivaluri de film din România, Alexander este expert în business management și antreprenor, Emma manageriază departamente cheie din echipele celor mai cool festivaluri de muzică din țară și administrează resurse educaționale importante, Ivona este designer și arhitect și coordonează voluntarii care fac lucrurile să se întâmple la festivaluri, iar Patricia a călătorit în toată lumea în interes profesional și a organizat evenimente corporate de dimensiuni huge. Ne-am pus cap la cap skillurile, aspirațiile, agendele și pasiunile și am găsit un numitor comun: grija față generațiile viitoare, manifestată printr-o dorință de a întoarce în comunitate resursele de care am ajuns să dispunem astăzi. 

Am apelat la o întreagă rețea de specialiști din domenii de top și am construit o comunitate de mentori pe care vei avea ocazia s-o accesezi de-a lungul acestui program. Cunoscându-i face to face și aflând secretele profesiei lor, vei afla ce anume i-a determinat să-și urmeze visul, cum au arătat pentru ei primii ani în domeniul în care activează și la ce resurse au apelat pentru a atinge succesul.

Lor li se alătură o întreagă structură non-formală, formată din studenți și alumni ai universităților din întreaga lume, reprezentanți ai asociațiilor studențești de pretutindeni, psihoterapeuți, profesori și directori de resurse umane, gata să te ghideze pe propriul tău traseu profesional.

Cei mai mulți dintre noi n-au avut resursele pe care ți le vom pune ție la dispoziție, dar au avut norocul de a fi susținuți, la rândul lor, de mentori și îndrumători. Astăzi e rândul tău să iei decizii. You got it!

Ăștia suntem noi. Tu cine ești?